A ZA-SA Kft. 1999. évben alakult, magánszemélyek társaságaként. Jogelődjeit is beszámítva, több mint 40 éve foglalkozik különböző ipari termékek alkatrészek gyártásával. A társaság két telephelyen működik, jelenleg 100-120 fős dolgozói létszámmal. A céget kvalifikált mérnökök, közgazdászok irányítják, akik egyben tulajdonosai is a Kft-nek.


A ZA-SA Kft. termelési struktúrája alapvetően két pillérre épül. Az egyik pillér a saját, önálló termékek gyártása,
amellyel közvetlenül a kereskedelembe részt tud venni. A másik ága a termelésünknek a különböző beszállítások a hazai és a külföldi multinacionális cégeknek.

A gazdasági társaságunk régi hagyományokkal rendelkezik a fémtömegcikk gyártásban. Ennek keretében ajtók, ablakok vasalatait állítjuk elő sok méretben és fajtában. Termékeink közé tartoznak még a bútor vasalatok, ipari drótkefék, függönykarnisok és ezek szerelvényei /függönycsipeszek, függönygörgők, csúszkák/ tükörrögzítő szerelvények, ajtózárak, ajtó küszöbsínek, s egyéb apró fémtömegcikkek. Rendelkezünk saját galvanizáló üzemmel, ahol termékeink esztétikus megjelenését horgany és nikkel technológiával felületkezelve biztosítjuk.


Ajtó, ablak vasalatok. Hagyományos ablak és ajtó diópántok, becsavarozható ajtó és ablak pánt, táskáspánt, történelmi pántok, kivehető csapú pánt, szekrény pántok, egyenes és hajlított bútorpánt, sokféle méretben és kiszerelésben.

Ipari drótkefék. Körkefék, füstcsőkefék, forrcsőkefék, tárcsás kefe, tökekefe, kézi kefék különböző méretválasztékban állunk rendelkezésre.

Függönykarnisok és szerelvényeik. Alumínium alapanyagú “I” és “C” profilú kivitelben, görgős és csuklós megoldásban 6000 mm-ig minden méretben tudjuk gyártani, a hozzá szükséges tartozékok Úgymint, függönycsipesz, függönygörgő, műanyagcsuszka, függönytartó horog, végrögzítő, mennyezettárcsa.

Ajtózárak . Különböző portálzárak, mellékzárak és az ún. főzár gyártásával is foglalkozunk. Görgős és csapdás kivitelű, különböző nagyságú zárak gyártását nemrég kezdtük meg.

Egyéb szerelvények.Ebbe a kategóriába sok fajta, elsősorban a lakás felszerelésben használatos termékek gyártása folyik. Így a tükörtartó szerelvények, ajtó küszöbsínek, különböző konzolok.

Beszállítói kapcsolatunk is széles körű. Partnerei vagyunk autóipari cégeknek akiknek gépkocsik ablaktörlő lapátok fém alkatrészeit és rudazatait gyártjuk több százezres nagyságban.

 

A háztartási és nagykonyhai tűzhelygyártásban érdekelt cégeknek is szállítunk évente több mint százféle alkatrészt, többszázezres nagyságban.

Fejlődő kapcsolatunk kezd kialakulni a hazai és nemzetközi szinten is jelentős autóbusz gyártással foglalkozó vállalkozással. Ide kisebb sorozatú alkatrészeket szállítunk be.

Az elmúlt időszakban jelentős kapcsolatot építettünk ki egy holland céggel, akinek gáztűzhely edénytartó rácsokat gyártunk sokféle méretben és kivitelben.

Társaságunk termelő kapacitása lehetővé teszi, hogy a fentiekhez hasonló profilban további munkákat tudjunk vállalni.


Cégünknél több mint száz termelő eszköz található. Ezek közül a fémsajtoló gépek /Excenter, hidraulikus /, pont és tompa hegesztők, lemezollók és lemezhajlítók, különböző forgácsolók és speciális gépek állnak rendelkezésre

.A ZA-SA Kft bevezette és működteti az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszert, ezzel is biztosítva partnereinket, üzletfeleinket, hogy cégünktől megbízható minőségű, pontos szállítási fegyelemmel, korrekt árral kerülnek ki termékeink.